fbpx

Hackers worden steeds actiever in de digitale wereld. Veel gebruikers blijken nog onvoldoende kennis te hebben van de beveiliging van hun gegevens op hun computer, smartphone of tablet. Hackers zijn zich daar ook van bewust en maken dankbaar gebruik van de onkunde en onwetendheid van particulieren en bedrijven. De aanvallen door middel van virussen, ransomware, e.d. worden steeds slimmer en brutaler, uiteindelijk met het doel om (veel) geld te verdienen.

Het beveiligen van informatie verdient dan ook de nodige aandacht; installeren van een goede internetbeveiliging, gebruik van sterke wachtwoorden, maken van back-ups van belangrijke bestanden, etc. Regelmatig controleren of de virusbeveiliging nog steeds werkt, het besturingssysteem up-to-date is en de backup correct is gemaakt.

De PC Desk helpt particulieren en bedrijven hun apparatuur optimaal te beveiligen en gegevens veilig te stellen; dit kan variƫren van het installeren van een professionele beveiliging en een lokale backup tot het volledig automatiseren van een dagelijks back-up van belangrijke gegevens.

Twijfelt u aan de beveiliging van uw kostbare gegevens? Wacht niet langer en neem contact op met de PC Desk, tel. 013-5905929 of per e-mail: info@pcdesk.nl

Leave a comment