fbpx

Microsoft heeft de problemen rond de Windows 10 oktober 2018 update opgelost. Gebruikers kunnen de meest recente update van het besturingssysteem gewoon installeren. Verder wil het gebruikers die problemen hebben ervaren en bestanden zijn kwijtgeraakt helpen bij het herstellen van de documenten. 
In een blogpost schrijft Microsoft dat het de oorzaak van het probleem heeft gevonden. De update wordt nu in een bèta uitgerold naar de z.g. 'Windows Insiders'. Als de update geen grote problemen blijkt te hebben, zal deze breder beschikbaar worden gemaakt en kan iedereen zijn of haar apparaat alsnog updaten. Daarnaast zal de update vertraagd worden uitgerold; veel gebruikers zullen daardoor waarschijnlijk nog even moeten wachten op de oktober update.

Er is inmiddels ook een update beschikbaar gesteld voor gebruikers die de update (1809) al hebben geïnstalleerd.

Leave a comment