fbpx

Het verlies van uw data kan een groot probleem zijn; niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren

Dataverlies kan voor bedrijven betekenen dat er maanden zo niet jaren aan gegevens verloren gaan. Veelal betekent het reproduceren van de gegevens - voor zover mogelijk - veel tijd en inspanning. Particulieren zijn daarbij vaak kostbare herinneringen in de vorm van foto's, video's, e.d. kwijt.

Gelukkig zijn er professionele bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het herstellen, de z.g. "Recovery" van verloren gegane data. In samenwerking met Stellar kunnen wij in de meeste gevallen uw kostbare data herstellen.

Hoe werkt dit?
U kunt uw medium; harde schijf, usb-stick, flash disk, mobiele telefoon, e.d. bij ons afleveren. Binnen ons werkgebied kunt u ook een afspraak maken zodat wij het betreffende medium bij u ophalen.

Diagnose en Advies
Eerst inventariseren we de mogelijkheden voor dataherstel. Afhankelijk van de ernst van de schade bieden we u één van onderstaande diensten aan om uw data te herstellen.

Logische schade    €120,-
De datadrager functioneert nog wel, maar u heeft per ongeluk uw data gewist of u kunt op de een of andere manier geen toegang meer krijgen tot uw data. Met geavanceerde software zijn we in staat om binnen enkele werkdagen uw data veilig te stellen.  Eventueel kunnen wij - tegen meerkosten - uw data op een nieuwe datadrager; USB-stick, Harddisk, e.d. plaatsen. 

Complexe of fysieke schade   
SD-Card / USB / Phone, etc.  €449,-
Harde schijf / SSD / NAS 1of 2 bay  €899,-
Het probleem is complexer en/of uw datadrager is fysiek beschadigd. Uw datadrager moet in dat geval in het laboratorium van Stellar Data Recovery behandeld worden. Genoemde kosten zijn inclusief een nieuwe datadrager.