fbpx

Wat is Office 365 en wat kan het voor uw onderneming betekenen?
 
Met Office 365 kunt u optimaal (samen) werken; Waar u wilt, Wanneer u wilt, Hoe u wilt en hebt u altijd de 
actuele informatie bij de hand.

Werken waar je wilt

PC, Mac, tablet, smartphone? Mensen werken met een verscheidenheid aan apparatuur op verschillende locaties en hebben allemaal behoefte aan een consistente, overzichtelijke en snelle gebruikerservaring. Office 365 geeft mensen toegang tot alle informatie die zij nodig hebben om hun werk te doen, onafhankelijk van de locatie. Bestanden en instellingen worden gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten, waardoor vrijheid en betrouwbaarheid worden gecreëerd. 

Emails en agenda altijd bij de hand

Wist u dat Office 365 de centrale bestemming is voor email, agenda's, bestanden, contacten en taken? Onderweg kunt u vergaderingen coördineren, hebt u toegang tot gesynchroniseerde contactgegevens, kunt u uw takenlijst controleren en gebruik maken van intelligente hulpmiddelen om uw postvakken te beheren zodat u de meest belangrijke zaken snel kunt afhandelen. U bent nu verbonden met uw werkomgeving.  

Bewaar, synchroniseer en deel uw bestanden

Hou iedereen geïnformeerd, waar zij zich ook mogen bevinden.
OneDrive voor Business laat uw team samenwerken aan documenten, rapporten met collega's delen en verbinden met klanten —met behulp van vrijwel elk soort apparaat. In plaats van verschillende versies op verschillende opslagmedia en in verschillende e-mails kunt u ervoor zorgen dat iedereen met het zelfde bestand werkt—simultaan—en alle wijzigingen real time bijhouden. U hoeft niet eens aan uw buro te zitten om gezamenlijke werkzaamheden uit te voeren. U kunt uw bestanden online en offline inzien en bewerken.

Hou meer effectieve vergaderingen

U wilt de juiste mensen samen de taken laten uitvoeren om het werk gedaan te krijgen—hetgeen niet altijd eenvoudig is in een wereld waar iedereen onderweg is. Office 365 maakt het eenvoudig voor mensen elkaar te ontmoeten en online te verbinden, onafhankelijk waar ze zich bevinden, met behulp van verschillende apparaten. Met behulp van Lync, kunnen mensen een vergadering beleggen of bijwonen in een klik, ongeacht of zij aan het einde van de gang staan of aan de andere kant van de wereld. HD video, delen van schermen, real-time notities maken, zorgen ervoor dat vergaderingen effectief worden alsmede tot resultaten en besluitvorming leiden voor uw team.

Werk zoals een netwerk

Yammer helpt uw organisatie luisteren, aanpassen en groeien op nieuwe manieren door middel van het werken als een netwerk. Meer dan een opslag van gegevens, is het een plek waar uw teams de verschillende aspecten van een project kunnen bespreken, ideeën uitwisselen, feedback geven, gezamenlijk notities maken, dezelfde documenten beoordelen en nog veel meer. Het helpt medewerkers sneller antwoord op hun vragen te krijgen binnen een open community.
En het meest belangrijke; het inspireert eendracht en innovatie door mensen in staat te stellen te leren, delen en te worden gehoord.

Kan Office 365 helpen uw bedrijfsvoering te optimaliseren?
 
Nadat u onze informatie hebt gelezen, zult u ongetwijfeld nog diverse vragen hebben.

  • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Wat kost het?
  • Hoe implementeer ik Office 365 in mijn organisatie?
  • Welke ondersteuning biedt de PC Desk?
  • Wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van mijn huidige computerconfiguratie?
  • Hoe flexibel kan ik blijven?

Deze en nog meer vragen worden regelmatig door onze klanten gesteld. Een eenduidig antwoord is echter niet te geven, per bedrijf of instelling kan de situatie namelijk sterk verschillen. Alhoewel Office 365 uit een aantal z.g. 'bouwblokken' bestaat, blijft de invoering binnen een organisatie maatwerk. 
De PC Desk heeft daarom een unieke aanpak ontwikkeld. Samen met uw bedrijf ontwikkelen wij een z.g. 'Proof of Concept'. In dit document leggen wij gezamenlijk vast aan welke eisen en wensen een implementatie van Office 365 binnen uw bedrijf dient te voldoen.
Op basis van dit Proof of Concept richten wij een demo omgeving in waar u zelf binnen uw organisatie mee aan de slag kunt gedurende een proefperiode van een tot twee maanden. Het opstellen van dit Proof of Concept inclusief de demo omgeving wordt door ons uitgevoerd op basis van kostprijs. Indien u na de proefperiode besluit tot implementatie en beheer van Office 365 via onze organisatie, krijgt u de kosten van het Proof of Concept door ons gecrediteerd.