fbpx

Het grootste deel van de zakelijke markt maakt nu nog gebruik van traditionele telefooncentrales met ISDN-lijnen. Deze centrales en de verbindingen met het open­bare telefoonnet zullen in september 2019 worden beëindigd en vervangen door hosted VoIP telefonie, of SIP trunks als vervanging van de ISDN-lijnen.
Drijfveren voor deze verandering zijn beschikbaarheid en kwaliteit van bandbreedte, lagere kosten, meer flexibiliteit, en gewen­ning aan diensten vanuit de cloud.

De PC Desk biedt - in samenwerking met gnTel - moderne en flexibele telefonie- en faxdiensten aan voor het MKB in de Kempen tegen zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. In de afgelopen jaren hebben wij voor onze zakelijke relaties zeer interessante kostenbesparingen kunnen realiseren, welke in een aantal gevallen zelfs meer dan €1.000,- per jaar bedragen!
Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem dan nu contact op per telefoon: 013-5905929 of stuur een e-mail naar: info@pcdesk.nl

Meer weten over de verschillende abonnementsvormen?

 Klik op het icoon voor meer informatie
(een nieuw venster wordt geopend)

All-you-need, meer heb je niet nodig als ondernemer!

All-you-need betekent professioneel bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer. Een ondernemer is vaak onderweg en kan of wil niet altijd bereikbaar zijn op een 06-nummer. Toch wil een ondernemer op een professionele manier telefonisch bereikbaar zijn voor zijn klanten.

Met All-you-need krijgt u de beschikking over een vast telefoonnummer met een welkomsttekst voor de beller. U kunt zelf instellen - op kantoor of onderweg - wanneer u het vaste nummer doorgeschakeld wilt hebben naar uw 06-nummer of dat van een collega. Komt het even niet uit, dan kunt u online of via uw smartphone op elk moment van de dag instellen dat de beller doorgeschakeld moet worden naar de voicemail of een ander telefoonnummer. Spreekt de beller een voicemail in, dan ontvangt u deze als e-mail.

Wat krijgt u bij All-you-need?
• Een geografisch telefoonnummer
• Een welkomstboodschap
• Doorschakeling
• Voicemail-2-email
• 2 sets openingstijden
• Toegang tot mijn.gntel.nl voor het beheer

All-you-need is voor iedere zakelijke professional die veel onderweg is en toch professioneel flexibel bereikbaar wil zijn voor zijn klanten op een vast telefoonnummer